Home
 
 
 
 
 Zastave
 
Jarboli su izrađeni od poliestera sa unutrašnjom strukturom od staklenih vlakana, konusnog su oblika i blago su elastični, što omogućava da zastava leprša i pri slabom vetru. Osnovna prednost poliesterskih jarbola je njihova mala masa (za 6m jarbol svega 16kg) i elastičnost, što ima poseban značaj prilikom prilogađavanju naletima vetra.

U standardnoj ponudi se nalaze beli jarboli visine 6, 8, 10 i 12 metara. Jarboli se isporučuju u kompletu sa okretnim mehanizmom i kuglom, bravicom za kanap, kanapom sa kukom za zastavu, anker pločom sa ankerima – temeljom jarbola.
Standardna boja jarbola je bela, međutim, u zavisnosti od zahteva kupca isporučujemo ih u različitim bojama i nijansama, što ima tretman posebne narudžbe. Takođe, po specijalnoj narudžbi moguća je isporuka jarbola nestandardih visina.

Montaža jarbola vrši se u roku od 72 sata, nakon što se u saradnji sa klijentom obezbedi adekvatna osnova za postavljanje jarbola, tako što se anker ploče sa ankerima postave u jamu dubine 110 cm i širine 0,4 x 0,4m ispunjenu svežom betonskom masom ili se na drugi način montiraju na objektu.

 
     
     
© Poslovna Zena d.o.o. :: Zastave i Radne uniforme